LOGOSTAR white

Υπηρεσίες

Συνοπτικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!
Υπηρεσία ενοικίασης χαλιών.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΧΑΛΙΩΝ

Αυτό σημαίνει για εσάς: ελάχιστα ακάθαρτοι εσωτερικοί χώροι και προστασία των δαπέδων σας. Διότι ακαθαρσίες, υγρασία, λάσπη βροχής – χιονιού και χαλίκια παραμένουν εκτός. Και ο χώρος υποδοχής των επισκεπτών σας διατηρείται πάντα ελκυστικός χάρη στα καθαρά χαλιά εισόδου.

Ο συνεργάτης μας σας παρέχει αναλυτικές συμβουλές χωρίς καμία επιβάρυνση μέσα στον ίδιο σας το χώρο αναφορικά με τον τύπο ταπέτου που ενδείκνυται για την περίπτωσή σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερα χαλιά διαφόρων μεγεθών, αποχρώσεων και σχεδίων: για βέλτιστη προστασία των δαπέδων σας και για μια ελκυστική εικόνα του χώρου της εισόδου σας.

Για να παραμείνουν όλα τόσο ελκυστικά, τα χαλιά αλλάζονται σε τακτικά διαστήματα και οι συσσωρευμένες ακαθαρσίες απομακρύνονται στην υψηλής τεχνολογίας εγκατάσταση πλύσης μας. Ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, τοποθετούνται από τους οδηγούς μας φρεσκοπλυμένα χαλιά κάθε 7, 14 ή 28 ημέρες.

Η έκδοση του λογαριασμού πραγματοποιείται μέσω ενός συστήματος διαφάνειας σε καθορισμένα από εσάς διαστήματα. Θα λάβουμε υπόψη μας τις προσωπικές επιθυμίες σας άμεσα, ευέλικτα και απλά.

Τηλεφωνήστε μας και σε ελάχιστη ώρα θα σας επισκεφτεί κάποιος συνεργάτης μας για να σας παραδώσει δωρεάν και χωρίς δέσμευση το δείγμα σας. Αφήστε τις υπηρεσίες μας να σας πείσουν!

Ο χώρος της εισόδου είναι η επαγγελματική σας κάρτα.

ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΧΑΛΙΑ

Ένα χαλί εισόδου κατασκευασμένο στα μέτρα σας έχει τρεις ιδιότητες: Εξασφαλίζει μια καθαρή και φρέσκια εικόνα στο χώρο της εισόδου, προστατεύει τους εσωτερικούς χώρους σας και επιπλέον διαδίδει τα μηνύματά σας, τραβώντας σε μεγάλο βαθμό την προσοχή.

Μέγεθος, χρώμα και διαμόρφωση του μηνύματός σας πάνω στο χαλί θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένα ακριβώς στην περίπτωσή σας. Οι συνεργάτες μας θα σας παρέχουν αναλυτικές συμβουλές χωρίς χρέωση.

Χρησιμοποιήστε επίσης και την ειδική υπηρεσία φροντίδας που παρέχουμε. Διατηρεί τα χρώματα φωτεινά και το ύφασμα ενεργό και έτσι ανανεώνει την ιδιότητα καθαρισμού του χαλιού.

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας σάρωθρα προς ενοικίαση.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΑΡΩΘΡΩΝ

Tα οποία καθαρίζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις σας κάθε 7, 14 ή 28 ημέρες. Τα σάρωθρα μας αποτελούνται από 100% βαμβάκι και μικροΐνες και διαθέτουν ως εκ τούτου μεγαλύτερη δύναμη καθαρισμού από τα συνηθισμένα σάρωθρα – ένα πλεονέκτημα, το οποίο θα το νιώσετε στην μικρότερη κατανάλωση χημικών ουσιών, στους μικρότερους χρόνους καθαρισμού και βέβαια στα καθαρά πατώματα.

Τα λερωμένα σάρωθρα παραλαμβάνονται από το συμφωνημένο σημείο παράδοσης, πλένονται με ειδική διαδικασία καθαρισμού και επιστρέφονται. Η υπηρεσία παράδοσης πραγματοποιείται με ανταλλαγή. Ανάλογα με τις ανάγκες, η παράδοση των καθαρών και η παραλαβή των λερωμένων σαρώθρων γίνεται κάθε 7, 14 ή 28 ημέρες.

Ενοικίαση σαρώθρων με παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών για επαγγελματίες.

Η υπηρεσία αυτή έχει σχεδιαστεί στα μέτρα πελατών με δικό τους συνεργείο καθαρισμού και για επιχειρήσεις καθαρισμού κτιρίων και πείθει με τα ακόλουθα πλεονεκτήματά της:

  • Δεν υφίσταται δέσμευση κεφαλαίου για αγορά σαρώθρων,
  • Πλήρης έλεγχος εξόδων μέσω εκκαθάρισης λογαριασμών βάσει αντικειμένων
  • Ευελιξία στην προσαρμογή των ποσοτήτων

Η υπηρεσία ενοικίασης σαρώθρων συμπεριλαμβάνει τις ακόλουθες παροχές:

  • Προμήθεια ενοικιαζόμενων σαρώθρων.
  • Υπηρεσία παράδοσης λερωμένων έναντι παραλαβής καθαρών
  • Πλύσιμο
  • Στέγνωμα
  • Παράδοση στην κεντρική αποθήκη σας ή ανάλογα με το αντικείμενο
Το άρωμα είναι κάτι αέρινο και όχι στατικό. Είναι τάση και συγχρόνως έμπνευση.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΧΩΡΟΥ

Η Logostar professional αναγνωρίζει ότι το άρωμα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας του πελάτη, και έχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για ποικίλες εφαρμογές.

Από τα φρουτένια αρώματα έως τα ελαφριά αρώματα λουλουδιών, από το πλούσιο άρωμα της κολόνιας ,έως τη φρεσκάδα της πούδρας για μωρά, η logo-star professional διαθέτει μια γκάμα αρωμάτων για κάθε χώρο, από την αίθουσα αναμονής έως το wc.

Η ποικιλία των αρωμάτων συμπληρώνεται από μια κομψή συσκευή διανομής αρώματος υψηλής ποιότητας, που προσφέρει ιδανική επιλογή για σχεδόν κάθε περιβάλλον.