Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Είναι η αποστολή επιστροφής δωρεάν για μένα;

Ναι, η αποστολή επιστροφής είναι δωρεάν για εσάς.

Πόσος χρόνος πρέπει να επιστρέψω το αντικείμενο μου;

Γενικά, η LOGOSTAR PROFESSIONAL σας επιτρέπει να επιστρέφετε αντικείμενα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της πλήρους παραγγελίας.

Τι ακριβώς πρέπει να κάνω εάν θέλω να επιστρέψω κάτι;

Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας ή ίσως το προϊόν σας έφτασε ελαττωματικό ή κατεστραμμένο, τότε μπορείτε εύκολα να το στείλετε ξανά σε εμάς δωρεάν.

Πρέπει να μας ειδοποιήσετε μέσω email προτού επιστρέψετε οποιαδήποτε στοιχεία. Στείλτε ένα σύντομο e-mail στο info@logostarhome.gr με τη λέξη “επιστροφή” σαφώς στη γραμμή θέματος. Στη συνέχεια, θα λάβετε πιο λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επιστροφής του αντικειμένου σας σε εμάς.
Πότε θα πάρω τα χρήματα από την αποστολή επιστροφής μου;

Μόλις λάβουμε την αποστολή και ελέγξουμε το αντικείμενο, θα σας επιστρέψουμε το αντίστοιχο ποσό πληρωμής. Ανάλογα με τον χρόνο παράδοσης αλληλογραφίας και τα μέσα πληρωμής, αυτό πρέπει να πιστωθεί στον λογαριασμό σας εντός επτά εργάσιμων ημερών μετά την παραλαβή της αποστολής. Για να εκδώσουμε την επιστροφή χρημάτων, θα χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την αρχική συναλλαγή, εκτός εάν έχει συμφωνηθεί ρητώς με εσάς εκ των προτέρων. Κρατάτε πάντα την απόδειξη έως ότου λάβετε την επιστροφή χρημάτων για την αποστολή επιστροφής σας.